Groeps-Stadsrondleidingen

Onder begeleiding van een gids kunt u een groeps-Stadsrondleiding reserveren. De gids neemt u dan mee langs de meest bijzondere plekjes van Tiel. Luister naar de verhalen uit het verleden die door de gids op een aantal interessante historische locaties worden verteld. 

De groeps-Stadsrondleiding start bij het Flipje en Streekmuseum in Tiel. 

Een groeps-Stadsrondleiding voor een groep tot maximaal 20 personen kost € 50,-. Reserveren kan met het formulier hieronder of  door te bellen met het museum, op telefoonnummer 0344-614416.

U kunt een Groepsrondleiding reserveren met het formulier onder aan deze pagina

Reserveringsvoorwaarden  Stadsrondleiding

Wandel met een gids langs de meest bijzondere plekjes van Tiel. Luister naar de verhalen uit het verleden die door de gids op een aantal interessante historische locaties worden verteld.

De stadsrondleiding start bij het Flipje en Streekmuseum in Tiel. Een kundige gids neemt u mee langs bijzondere locaties in Tiel en vertelt daarbij verhalen van vroeger en nu.

Groepsgrootte

Maximaal 20 personen per groep. Bij groepen groter dan 20 personen wordt een extra gids ingezet.

Tarieven

De kosten van een stadsrondleiding bedragen € 50,- ( inclusief BTW) voor een groep van maximaal 20 personen. 

Tijden stadsrondleiding voor groepen

U kunt een stadsrondleiding boeken van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur, en op zaterdag en zondag tussen 13.30 en 15.30 uur. Het is ook mogelijk om een stadsrondleiding te verzorgen buiten de openingsuren van het museum, na overleg.

Reserveren

U kunt een stadsrondleiding tot 2 weken voor de door u gewenste datum reserveren via het onderstaande formulier. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@museumtiel.nl of ons bellen op telefoonnummer 0344-614416.