Tekenwedstrijd ‘Flipje en de Droge Boterhammen Planeet’

Flipje TielIedere maand kiezen we een winnaar uit. Een maand lang wordt het werk geëxposeerd in het museum.

De wedstrijdvoorwaarden:

1. Maak een illustratie bij de tentoonstelling ‘Flipje en de Droge Boterhammenplaneet’. Techniek staat vrij! Formaat A4.
  2. Je kunt meedoen in de volgende leeftijdscatogoriën: 3-7 jaar, 8-12 jaar, 12-16 jaar en 16 tot 85 jaar ( Flipjes leeftijd!)
  3. Insturen kan door een scan van je werk te mailen naar avsteen@museumtiel.nl met daarop je leeftijd, techniek, adres en contact gegevens. Scan op maximaal 600 dpi. Iedere laatste week van de maand wordt de winnaar voor de volgende maand bekend gemaakt. Als je geen bericht ontvangt heb je helaas niet gewonnen.
  4. De scan zal worden geprint op A 4 formaat en wordt gedurende 1 maand tentoongesteld.
  5. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
  6. Winnaars ontvangen een Flipje verrassingspakket.