Vaar mee met het Koninklijke jacht ‘Piet Hein’

Rondvaarten op 27 juni van 10:30 tot 12:30 of van 14:00 tot 16:00 uur.

Kaarten à € 17,50 p.p. zijn verkrijgbaar bij het Flipje en Streekmuseum Tiel.

Op dinsdag 27 juni ligt het koninklijke jacht Piet Hein afgemeerd in de Waalhaven te Tiel.

Het is deze dag mogelijk om met dit bijzondere jacht mee te varen tijdens diverse rondvaarten van ongeveer 2 uur.

De Piet Hein is het huwelijksgeschenk van het Nederlandse volk aan Prinses Juliana en Prins Bernhard. Met een lengte van 31 meter en haar koninklijke uitstraling is het schip vandaag de dag nog steeds een imposante verschijning. Het historische jacht combineert comfort, bijzondere ambiance, koninklijke klasse en biedt alles wat een motorjacht mag worden verwacht.

Vaar mee, waai uit op het dek en geniet van het prachtige Gelderse landschap!

De Piet Hein doet Tiel aan als tussenstop onderweg naar de thuishaven Rotterdam.

Wij hebben de afgelopen 14 dagen een rondreis gemaakt door Nederland en hebben deelgenomen aan het  IJsselfestival te Zutphen en de Botterdagen in Huizen en zijn langs alle Hanzesteden geweest.

Vaar mee en beleef unieke kans kennis te maken met het Koninklijke Jacht.

Het is mogelijk om individueel mee te varen op 27 juni van 10:30 tot 12:30 of van 14:00 tot 16:00 uur. Kaarten kosten € 17,50 p.p. en zijn verkrijgbaar bij het Flipje en Streekmuseum Tiel.

Het schip is toegankelijk tot maximaal 30 personen en is helaas niet toegankelijk voor minder validen.

Er is geen catering aan boord maar u mag wel zelf drinken meenemen.